петък, 23 май 2014 г.

Как да започнете ваканцията си?



Учебната година е към своят край и за учениците настъпва време без уроци, репетиции и други извънкласни дейности. Дори дневният режим става много по-свободен.

По това време е полезно да се направи един курс на лечение, който да помогне за възстановяване на физическото и психическото здраве след края на учебната година. Всички лекари казват, че такива мерки са полезни за съвременното младото поколение. А за учениците, на които все още предстоят изпити, рехабилитацията е от жизненоважно значение.

Продуктите "ДЕНАС" – домашни медицински апарати, медицинско облекло и хранителни добавки са една чудесна възможност за организиране на такова възстановително лечение!

Използването на апаратите "ДЕНАС" е лесно за научаване и лесно за използване. Хората, които са завършили няколко години на обучение и са усвоили работата със смартфони много бързо ще свикнат с устройства, особено след като някои от тях имат автоматизирани програми и не изискват сложна конфигурация. Покажете на вашето дете как да работи с апарата, а след това то само ще се справи.

Специализираният апарат Остео - ДЕНС
Идеален за деца, които много четат или работят на компютър.
Устройството позволява:
- отстраняване на излишното напрежение във врата и раменния пояс; 
- елиминира силната болка в шийните прешлени; 
- главоболието.
Импулса на действие подобрява циркулацията на кръвта в областта на шията и по този начин се подобрява паметта, вниманието, изостряне на зрението и слуха, нормализиране на съня.
Курсът е с продължителност 10 дни, 1-2 сесии на ден.


Универсален апарат DENAS + Външни електроди ДЕНС очила
Препоръчва се за деца със зрително натоварване, нарушено зрение и очни заболявания.
Очите се един от най-уязвимите органи на нашите деца. Електроневро стимулацията на зоната около очите (параорбиталната площ) осигурява няколко важни ефекта:
- облекчаване на напрежението вътре в очните мускули (спазъм на настаняване);
- подобряване на зрителната острота;
- подобряване на микроциркулацията;
- възстановяване или подобряване на работата на зрителния нерв;
- стабилизиране на вътреочното налягане;
- имат аналгетично и противовъзпалително действие.
Курсът е с продължителност 10 дни , 1-2 сесии на ден. Може да се повтори няколко курса на началото на всеки месец.


Одеяло ДЕНАС OLM - 1

Терапевтична облекло "ДЕНАС" има възстановителен ефект.
Благодарение на специалния материал одеялото създава специална среда, в която не прониква външното електромагнитно излъчване. В същото време собственото излъчване се усилва и изпраща за решаване на здравословни проблеми. Курсът с медицинско одеяло ДЕНАС OLM-1 помага за облекчаване на стреса, укрепване на имунната система, предотвратяване на вирусна инфекция, възстановяване на здравето след заболяване, подготвят тялото за увеличаване на физически и психически стрес. 
Курсът е с продължителност 10 дни , 1-2 сесии на ден.