понеделник, 2 юни 2014 г.

Сбогом "портокалова кожа"

Възприемато на физическата красота се е променило драстично през вековете.
Ренесансовите художници са възпявали пухкави жени с признаци на целулит.
Днес наднорменото тегло и целулита са често срещани при много хора, но това не е само естетичен проблем.


ДЕНС-терапията възстановява равновесието между регулаторните системи на организма, помага да се нормализира функцията и храненето на вътрешните органи. Това води до благоприятен ефект върху кожата и обмяната на веществата. 

Затова ДЕНС-терапията помага за подобряване на външния вид и помага безпроблемно да се отървете от излишните килограми, без да се застрашава здравето и да има психологически дискомфорт от непрекъснати и неефективни диети.


БЕЗБОЛЕЗНЕНО ПРЕМАХВАНЕ НА ЦЕЛУЛИТ

Козметичният недостатък на XXI век се нарича "целулит". Той е известен от незапомнени времена. 
На него дълго време не се обръщаше внимание. 
Никой до скоро не осъзнаваше, че това е болестно състояние и не са правени опити да се търси ефективен метод за неговото лечение. 
Дори и днес, появата на целулит и "портокалова кожа" се третира по-скоро, като необходимо зло, а не като заболяване, което се нуждае от лечение. 
Но едно нещо е ясно - Целулитът е много чест, ако не и постоянен спътник на наднормено тегло и различни метаболитни нарушения в организма.

Целулитът се проявява чрез локалните мастни отлагания в определени места - корема, бедрата и задните части.

Защо тук? 
Това се дължи на анатомичните особености на нашето тяло. Подкожната мастна тъкан по тези места се натрупва най-лесно, отлага се и много трудно се отстранява.
Стартирането на процеса за натрупване на целулит започва с липсата на движение, преяждане, проблеми с женски полови хормони и поради тези причини до скоро се смяташе, че целулита е предимно женско заболяване или козметичен дефект.

През последните години науката и медицината доказаха, че "набъбването" на мастните клетки е пряко свързано с нарушаване на микроциркулацията и води до намаляване на интензивността на метаболизма в мастната тъкан.
Поради тази причина, целулитът може да се развие като сериозен проблем и при хора с нормално телесно тегло.
В условия на нарушено кръвообръщение, мастните клетки (адипоцити) нямат контакт с кръвоносните съдове, не могат да бъдат изолирани в кръвта техните метаболитни продукти и мазнините остават, като "в капан" в клетката. 

Дори и с постоянни диети за отслабване, мазнините от корема и бедрата трудно ще бъдат разградении и отделени.

Благодарение на предлаганите от нас универсални апарати, ние можем да ви помогнем да се отървете от "портокаловата кожа" !!!


Универсални апарати, използвани за лечение на целулит: Денас, ДиаДенс-Т и ДиаДенс-ПКМ

Начин на работа: Пряката проекция на проблемната област се обработва в режим на терапията на честота 20,60,77 Hz (честота може да се редуват) с комфортно ниво на мощност, чрез стабилен или лабилен (начин на движение) метод.