NEW Универсални апарати 2014

По предварителна информация продажбата на новите модели ще започне през месец Март - Април 2014 година, като заменят съществуващите към този момент по-стари версии. 


ДЕНАС-ПКМ 4то поколение модел 2014г.
Универсален апарат, снабден с набор от лечебни програми за оказване на първа помощ и лечение на общи заболявания и симптоми. Апаратът може да се използва непрекъснато, без да причинява привикване и намаляване на въздействие при лечението на болка, двигателни нарушения, възстановяване на контузии и операции. Има възможност за изготвяне на индивидуални схеми на лечение.
Лечебните програми - 24 програми за експресно лечение на най-често срещаните общи заболявания и състояния.
Режим на Терапия от 1 до 9,9 Hz - ултра ниски честоти за индивидуален избор
за стимулация.
Режим на Терапия от 10, 20 Hz - универсален за корекция на умствен и емоционален статус и хормонални нарушения.
Режим на Терапия от 60, 77, 140 Hz - специални режими за болка, подуване и възпаление, рехабилитация при заболявания на ставите и гръбначния стълб.
Режим на Терапия от 200 Hz - бърз режим за обезболяване (анестезия).
Програма МЕД - рехабилитация след физическо и психическо пренапрежение, профилактика на заболявания.
Режими на Терапия 7710 и 77AM - модулирани видове с релаксиращ и тонизиращ ефект. Режимите са добавени в модела през 2013 г.
Скрининг - помага да изберете зоната на оптимално лечение.

Има променен дисплей и включени 11 допълнителни готови програми за експресно лечение на заболявания.ДЕНАС-Т 3то поколение, модел 2014г. 
Универсален апарат за предотвратяване и лечение на заболявания, лечение на остра и хронична болка, рехабилитация след травми и операции.
Оборудван с 5 режима.
Режим на Терапия от 10, 20 Hz - универсални начини за корекция на умственото и емоционално състояние и хормонални нарушения.
Режим на Терапия от 60, 77, 140 Hz - специални режими за болка, подуване и възпаление, рехабилитация при заболявания на ставите и гръбначния стълб.
Режим на Терапия от 200 Hz - бърз режим за обезболяване (анестезия).
Програма МЕД - рехабилитация след физическо и психическо пренапрежение, профилактика на заболявания.
Режими на Терапия 7710 и 77AM - модулирани видове с релаксиращ и тонизиращ ефект. Нови режими, добавени в модел 2014 г.
Скрининг - помага да изберете зоната на оптимално лечение.

Има цялостна промяна на външният вид и начин на визуализацията на информацията на дисплея. Добавени са режими на терапия  10 Hz, 7710 и 77AMДЕНАС 3то поколение, модел 2014г.
Универсален апарат с базов набор от три лечебни режима за оказване на помощ на себе си и семейството ви.
Режим на Терапия 77 Hz - Универсален режим срещу болка, подуване и възпаление.
Режим на Терапия 140 Hz - За лечение остри болки и травми, заболявания на ставите и гръбначния стълб.

Програма МЕД - рехабилитация след физическо и психическо пренапрежение, профилактика на заболявания. Нови режими, добавени в модел 2014 г.


Има цялостна промяна на външният вид и начин на визуализацията на информацията на дисплея. Добавена е Програма МЕДСъществуват противопоказания при употреба. За правилното използване, както и да се определи оптималната комбинация с други лечения се изисква да прочетете инструкциите или се консултирайте със специалист.