събота, 23 ноември 2013 г.

МАМА Е ВЪЛШЕБНИЦА!

Мама  това не е просто една жена, а истинска вълшебница! Благодарение на нейните желания и способности в къщи е светло, чисто и мирише добре. А освен това майка знае огромен брой малки и големи тайни и магически неща, които и помага да растем здрави, силни и умни.


Един от тях е ДиаДЕНС-ПКМ, който в ръцете на мама върши чудеса.


Ако едно дете не иска да става сутрин, не е нужно да се притеснявате, да му викате "събуди се", или по-лошо. Мама взима апарата и го настройва в режим МЕД (минимална ефективна доза). Събуждащият ефект има и положително въздействие върху имунната система (седми шиен прешлен, или точката „той-гу“, намираща се между палеца и показалеца върху задната част на ръката). Така се събуждаме приятно и полезно.

Ако някой от нас има настинка, майка не се отчайва. Тя знае как бързо да изправи болният на крака. В режим "терапия ", тя лекува носа и гърлото. Знае различни точки, наречени ​​акупунктурни, които активират имунната система. Те са 6 точки разположени на лицето – (по 2 точки в основата на веждите, отстрани на носа и малко под външните ъгли на устата), ръцете и краката („хе-гу“ – в основата на палеца на гърба на ръката, „джу-сан-ли“ – ямките в долната част на капачката на коляното, точки по Су-Джок). Истинско чудо – майка лекува дланите, а оздравяват носа и гърлото!

Всякакви натъртвания, ожулвания и драскотини майка може да лекува в рамките на няколко минути с помощта ДиаДЕНС-ПКМ. Синини и натъртвания "изчезват“ пред очите ни. Динамичната електростимулация значително ускорява заздравяването на рани и лечението на травми.

Мама знае как да използвате апарата дори за премахване на умората. Когато детето след училище не иска да мисли, чете или учи ДиаДЕНС използван върху шийно-вратната област помага за възбуждане на нервната система, подобрява работата на мозъка, засилва паметта и вниманието.

Други чудеса мама прави с помощта на специалното одеяло ДЕНС OLM-1. Бързо „построява“ уютна къща, в която е топло и спокойно. Одеялото е направено от специален плат, отразяващи външни електромагнитни лъчения. А вътре създава специална среда, която успокоява нервната система и спомага за оздравяването.

Да бъдеш майка е много по-лесно, ако имате винаги под ръка продуктите на "ДЕНАС"!

Съществуват противопоказания. Преди употреба, прочетете инструкциите!